concert: Suzan & Freek in Paard op VRIJDAG 02 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Suzan & Freek in Paard) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
02 OKT
SUZAN & FREEK Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Suzan & Freek
Concert uitverkocht
Suzan & Freek in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 02 okt
Suzan & Freek [afgelast]
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Het singer-songwriter duo Suzan & Freek covert liedjes uit vrijwel elk genre. Op een volledig eigen wijze brengen zij dit ter gehore in een akoestische setting. In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van ‘Don’t Let Me Down’ werd ontdekt. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd!

Je hebt de ‘koning en koningin van de covers’ vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn. Daar plaatsen zij wekelijks een nieuwe cover in hun rubriek ‘De Minuut’. Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt, het aantal popzalen waar wordt opgetreden groeit en de liefde voor elkaar en de liefde voor muziek blijven onverminderd groot. Daarnaast speelt het duo ook eigen repertoire en treden ze vanavond op met band!

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Suzan & Freek te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Suzan & Freek te Tuckerville 2018 Foto Suzan & Freek te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Suzan & Freek te Bierpop 2018
 
Bekijk alle 40 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws