concert: Suzan & Freek in Podium Victorie op DONDERDAG 16 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Suzan & Freek in Podium Victorie) verplaatst naar zaterdag 10 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 APR
SUZAN & FREEK Kornuit Zaal, 19:45 uur Podium Victorie, Alkmaar
2020
Hoofdprogramma Suzan & Freek
Toegang 19,50
Concert uitverkocht
Suzan & Freek in Podium Victorie is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Het singer-songwriter duo Suzan & Freek covert liedjes uit vrijwel elk genre. Op een volledig eigen wijze brengen zij dit ter gehore in een akoestische setting. In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van ‘Don’t Let Me Down’ werd ontdekt. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd!

Je hebt de ‘koning en koningin van de covers’ vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn. Daar plaatsen zij wekelijks een nieuwe cover in hun rubriek ‘De Minuut’. Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt, het aantal popzalen waar wordt opgetreden groeit en de liefde voor elkaar en de liefde voor muziek blijven onverminderd groot. Daarnaast speelt het duo ook eigen repertoire en treden ze vanavond op met band!

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te Fields of Joy Festival 2019 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 18/02 - Paradiso Foto Suzan & Freek te Zuiderpark Live: Suzan & Freek - 20/08 - Zuiderparktheater Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 04/07 - Het Zomertheater Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald
 
Bekijk alle 152 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws