concert: Suzan & Freek in Metropool (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Suzan & Freek in Metropool) verplaatst naar donderdag 08 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
SUZAN & FREEK Jupiler Stage, 20:30 uur Metropool, Hengelo
2020
Hoofdprogramma Suzan & Freek

EXTRA INFORMATIE

Suzan & Freek beginnen de weg tot succes met ‘De Minuut’ filmpjes die zij posten op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dit blijkt aan te slaan en ze ontwikkelen al snel een fanbasis. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben. Als ze even later hun debuutsingle Als Het Avond Is uitbrengen, verandert alles. Ze stijgen naar de nummer 1 positie van de Top 40 en krijgen hiermee veel bekendheid. Daarna werken ze hard aan hun eerste album Gedeeld Door Ons.

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te Appelpop 2019 Foto Suzan & Freek te Bierpop 2018 Foto Suzan & Freek te Bierpop 2018 Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Suzan & Freek te Bierpop 2018
 
Bekijk alle 40 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws