concert: Randy Newman in Concertgebouw De Vereeniging (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Randy Newman in Concertgebouw De Vereeniging) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 JUN
RANDY NEWMAN Concertzaal (grote zaal), 20:15 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Randy Newman

EXTRA INFORMATIE

De invloed op de popmuziek van de 71-jarige Amerikaanse singer-songwriter Randy Newman kan nauwelijks worden overschat. De man met het kenmerkende knijpende stemgeluid begon zijn carrière in zijn tienerjaren, toen hij als songschrijver voor anderen (Gene Pitney, Cilla Black, Dusty Springfield) de ene hit na de andere afleverde. In de seventies kwam het succes als soloartiest: met zijn sarcastische teksten en inventieve pianospel maakte Newman inmiddels klassieke albums als ‘Good Old Boys’ en ‘Little Criminals’. De Amerikaanse singer-songwriter en pianist werd geroemd om zijn scherpe, ontroerende, ironische en soms sarcastische teksten.

De laatste jaren herinterpreteerde hij zijn eigen werk op twee ‘Songbook’-albums en componeerde hij Oscarwinnende muziek voor Disney-Pixarfilms als Toy Story en Monsters, Inc. Een springlevende legende! Zijn nieuwe album zal binnenkort verschijnen.

Foto's van Randy Newman

Foto Randy Newman te North Sea Jazz 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Randy Newman

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest