concert: Tomatito in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 15 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tomatito
    Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg
    © Maarten Ederveen
  • Tomatito
    Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg
    © Maarten Ederveen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tomatito in Muziekgebouw Eindhoven) verplaatst naar dinsdag 02 mei 2023.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 OKT
TOMATITO Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Tomatito

EXTRA INFORMATIE

Tomatito is de artiestennaam van José Fernández Torres, dé flamencogitarist uit Almería, Spanje. Hij werkte onder andere samen met de legendarische flamencozanger Camarón de la Isla, met legende Paco de Lucia en hij trad tijdens zijn lange loopbaan om met artiesten als Frank Sinatra, Elton John, George Benson, Neneh Cherry en John McLaughlin. De muziek van Tomatito is een bijzondere versmelting van traditionele flamenco en jazz in de beste traditie van de Flamenco Nuevo.

Foto's van Tomatito

Foto Tomatito te Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg Foto Tomatito te Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg Foto Tomatito te Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg Foto Tomatito te Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg Foto Tomatito te Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg Foto Tomatito te Tomatito - 11/01 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 15 foto's van Tomatito

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws