concert: Kraantje Pappie in Paard (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kraantje Pappie
    Parkfeest Oosterhout 2013
  • Kraantje Pappie
    Werfpop 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kraantje Pappie in Paard) verplaatst naar zaterdag 14 november 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
KRAANTJE PAPPIE Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Kraantje Pappie
Concert uitverkocht
Kraantje Pappie in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Kraantje Pappie komt naar PAARD met zijn nieuwe POP UP clubtour. Gewapend met zijn hits ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’ brengt Lil Craney het feest naar Den Haag. Wie er in 2018 bij was weet het al, dit gaat er eentje worden voor in de boeken. De Nederlandse hiphopartiest brengt nieuwe muziek, heerlijke hits en een nog beter feestje. Kortom: Kraantje Pappie transformeert de avond in een kolkende zee van drank, zweet en extase. Wij kunnen niet wachten!

Foto's van Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 05/04 - AFAS Live Foto Kraantje Pappie te Werfpop 2012 Foto Kraantje Pappie te Pinkpop 2019 - Zondag Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 23/2 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 8/12 - 013 Foto Kraantje Pappie te Torenpop 2012
 
Bekijk alle 146 foto's van Kraantje Pappie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws