concert: Carolina Dijkhuizen in Gebouw T op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Carolina Dijkhuizen in Gebouw T) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
CAROLINA DIJKHUIZEN Rabozaal, 20:30 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2020
Hoofdprogramma Carolina Dijkhuizen

EXTRA INFORMATIE

Eerbetoon aan Donna Summer met Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen op clubtour langs Gebouw-T op zaterdag 4 april!

De kaartverkoop start op vrijdag 27 september om 10:00 uur via deze pagina.

Na de succesvolle theatertour met 30 uitzinnige zalen eerder dit jaar is het nu tijd om Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute in een uitgebreide clubtour naar de Nederlandse popzalen te brengen. Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvollne eerbetoon aan the Queen of Disco in een spetterende live show waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht. Onvergetelijke dance classics als Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love To Love You Baby en Last Dance en een podium dat wordt omgetoverd tot een heuse discotheek laten de 70’s en 80’s disco party’s herleven; dichter bij Donna kun je niet komen!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws