concert: Kraantje Pappie in Doornroosje

  • Kraantje Pappie
    Werfpop 2012
  • Kraantje Pappie
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
13 MRT
KRAANTJE PAPPIE Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
HOOFDPROGRAMMA Kraantje Pappie
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Kraantje Pappie in Doornroosje
Tickets Kraantje Pappie:
vr 13 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Kraantje Pappie is een van de meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling dikke hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’.

Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 26 september 2019 19:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Appelpop 2019 Foto Kraantje Pappie te Mama's Pride 2014 Foto Kraantje Pappie te 538 Koningsdag 2018 Foto Kraantje Pappie te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 23/2 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Dauwpop 2012
 
Bekijk alle 146 foto's van Kraantje Pappie

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS