concert: Ruud Hermans - Back in Town in Theater de Schalm op VRIJDAG 03 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ruud Hermans - Back in Town in Theater de Schalm) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
RUUD HERMANS - BACK IN TOWN Theater de Schalm, Veldhoven
2020
Hoofdprogramma Ruud Hermans

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud Hermans een verpletterende indruk achter. Velen zullen Ruud kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene, en kent iedereen de hit Somewhere Between die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds. Nu heeft die prachtcarrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior! Ruud zal tijdens zijn theatershow, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country-iconen uit Amerika interviewde.