concert: Gé Reinders Oetblaoze met De Amsterdamse Tramharmonie in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gé Reinders Oetblaoze met De Amsterdamse Tramharmonie in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 JUL
GÉ REINDERS OETBLAOZE MET DE AMSTERDAMSE TRAMHARMONIE Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

De Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek staat tijdens het slotconcert van zijn laatste tour in Paradiso samen met De Amsterdamse Tramharmonie gedirigeerd door Jacco Nefs. In deze bijzondere samenwerking brengen zij zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof, ten gehore. De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziek-grootheden als Hardy Mertens en Peter Kleine Schaars. In Gé’s liedjes zijn alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws