concert: The Rod Steward Story (UK) Some Guys Have All The Luck in Theater de Purmaryn op DINSDAG 31 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Rod Steward Story (UK) Some Guys Have All The Luck in Theater de Purmaryn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
31 MRT
THE ROD STEWARD STORY (UK) SOME GUYS HAVE ALL THE LUCK 20:15 uur Theater de Purmaryn, Purmerend
2020
Hoofdprogramma Paul Metcalfe

EXTRA INFORMATIE

Eindelijk een grote show rondom een van de grootste iconen van de rockmuziek: Rod Stewart. Een grote hit in Engeland en nu te zien in Nederland!

Het verhaal en de muziek van een absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door een fantastische zanger, die bijna niet van echt te onderscheiden is en een geweldige live-band!