concert: The Pink Floyd Sound - The Wall in Schouwburg Amphion op ZATERDAG 25 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Pink Floyd Sound
    Bospop 2013
    © Bianca Stommel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Pink Floyd Sound - The Wall in Schouwburg Amphion) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 APR
THE PINK FLOYD SOUND - THE WALL Schouwburg Amphion, Doetinchem
2020
Hoofdprogramma The Pink Floyd Sound

EXTRA INFORMATIE

Na eerdere succesvolle tournees brengt The Pink Floyd Sound het legendarische album
The Wall uit 1979 van Pink Floyd opnieuw integraal op de planken. Met 30 miljoen exemplaren werd The Wall het best verkochte dubbelalbum aller tijden.

De rockopera vertelt het levensverhaal van Pink, een rockmusicus die worstelt met het leven en zijn plek in de samenleving, verbeeld door een metaforische muur, die omver geworpen moet worden. Dat deed Pink Floyd, en nu The Pink Floyd Sound met briljant gitaarwerk en alle indrukwekkende theatrale lichteffecten, vuurwerk en animaties die het muzikale epos zo geliefd maakte. Dat wordt weer genieten van Comfortably Numb, Another Brick In The Wall en al die andere roemruchte songs van het meesterwerk.

The Pink Floyd Sound brengt met The Wall de grootste Pink Floyd trbute ooit opgevoerd in de Nederlandse theaters.

Foto's van The Pink Floyd Sound

Foto The Pink Floyd Sound te Bospop 2013 Foto The Pink Floyd Sound te Bospop 2013 Foto The Pink Floyd Sound te Bospop 2013 Foto The Pink Floyd Sound te Bospop 2013
 
Bekijk alle 4 foto's van The Pink Floyd Sound

Gerelateerd nieuws