concert: Broeder Dieleman - Theatertour in Schouwburg Amstelveen

  • Broeder Dieleman
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Anja de Bruijn
ZA.
25 JAN
BROEDER DIELEMAN - THEATERTOUR Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2020
HOOFDPROGRAMMA Broeder Dieleman

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 januari 2020.
Dat is 31 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

broeder Dieleman (echte naam Tonnie Dieleman) is een zanger en dichter uit Axel, Zeeuws Vlaanderen, die in zijn liedjes op zoek gaat naar een bijzondere connectie met zijn omgeving. Hij brengt verhalen uit zijn eigen streek, maar hij merkt meestal al snel dat hoe langer je kijkt, hoe verder de verhalen reiken.

Oeroude sages over dwarse weduwen, zwermen vogels, de mist die optrekt, of door het land kabbelende kreken meanderen door Dieleman’s nummers. Moeiteloos trekt hij u mee in zijn mystieke wereld en voor u het weet zingt u erover mee, in Zeeuws Vlaams dialect, alsof u er zelf bij was.

broeder Dieleman treedt solo in het theater op, gewapend met zijn prachtige stem, een in Zeeland hand gebouwde banjo en een schat aan beklijvende verhalen.

FOTO'S VAN Broeder Dieleman

Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019
 
Bekijk alle 16 foto's van Broeder Dieleman

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS