concert: Danny Vera - The Lone Stranger in Stadsgehoorzaal Vlaardingen (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Danny Vera - The Lone Stranger in Stadsgehoorzaal Vlaardingen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
DANNY VERA - THE LONE STRANGER Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2020
Hoofdprogramma Danny Vera

EXTRA INFORMATIE

Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn memorabele optredens bij o.a. De Wereld Draait Door. Zijn vorige theatershows leverden louter volle zalen en mooie reacties op. Na al eens eerder solo op pad te zijn gegaan, kan hij het wederom niet laten. Na een binnen no time uitverkochte solo tour in 2018, is Danny terug met The Lone Stranger!

In The Lone Stranger neemt Vera een stapje terug naar waar het eigenlijk om draait. Een man met zijn gitaar, zijn liedjes en zijn verhaal. De wereld van ‘de vreemde eenling’ ontvouwt zich in een intieme setting. Met songs uit 20 jaar eigen repertoire, wonderlijke anekdotes en persoonlijke verhalen.

Foto's van Danny Vera

Foto Danny Vera te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Danny Vera te Live at Wantij 2017 Foto Danny Vera te Danny Vera - 23/12 - Paradiso Foto Danny Vera te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Danny Vera te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Danny Vera te Live at Wantij 2017
 
Bekijk alle 55 foto's van Danny Vera

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws