concert: An Evening With Whitney in Bozar - Paleis voor Schone Kunsten op DONDERDAG 12 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (An Evening With Whitney in Bozar - Paleis voor Schone Kunsten) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 MRT
AN EVENING WITH WHITNEY 20:00 uur Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
2020

EXTRA INFORMATIE

Tijdens An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour wordt er een hologram van de zangeres laten zien. Ook zal er een liveband, achtergronddansers en -zangeressen aanwezig zijn. De opnames van de zang van Whitney zijn digitaal bewerkt voor een betere kwaliteit.

Gerelateerd nieuws