concert: Brigitte Heitzer Zingt! in Jan van Besouw op ZATERDAG 30 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Brigitte Heitzer Zingt! in Jan van Besouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
30 MEI
BRIGITTE HEITZER ZINGT! 20:30 uur Jan van Besouw, Goirle
2020
Hoofdprogramma Brigitte Heitzer

EXTRA INFORMATIE

en persoonlijk theaterconcert waarin EVITA-vertolkster en Musical Award winnares BRIGITTE HEITZER haar lievelingssongs uit het internationale en Nederlandse repertoire zingt, ondersteund en begeleid door een aantal topmuzikanten en -zangers. Brigitte Heitzer is van oorsprong een Limburgse boerendochter en de rode draad in dit programma zal dan ook de tegenstelling zijn tussen het boerenleven en de showbusiness.

Met zeer persoonlijke en komische anekdotes, zoals over het moederschap en de minder leuke kanten van de glitter & glamour, rijgt de vrouw met een van de beste stemmen van Nederland de geweldige songs aaneen. Naast musicalartieste profileert Brigitte zich ook steeds meer puur als actrice en als zangeres. Onlangs stond ze als soliste in het prestigieuze Amsterdamse Concertgebouw met songs uit het internationale musicalrepertoire.

Gerelateerde concerten