concert: Opera de Parelvissers (Tatarstan) in Theater de Stoep op WOENSDAG 25 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Opera de Parelvissers (Tatarstan) in Theater de Stoep) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
25 MRT
OPERA DE PARELVISSERS (TATARSTAN) 20:15 uur Theater de Stoep, Spijkenisse
2020
Hoofdprogramma Staatsopera van Tatarstan

EXTRA INFORMATIE


Voor het grote publiek is ‘De Parelvissers’ vooral bekend vanwege het prachtige duet ‘Au fond du temple saint’, maar ook de aria van Nadir in de eerste acte, ‘Je crois entendre encore’, is een publiekslieveling.

Het geliefde operagezelschap uit Tatarstan komt met een nieuwe enscenering van deze klassieker. Het gezelschap is al ruim 25 jaar een graag geziene gast in de Nederlandse theaters met de mooiste operaklassiekers. Geniet van de topsolisten, het grote orkest en de prachtige decors en kostuums die dit Oosterse sprookje tot een onvergetelijke operabelevenis maken.