concert: Petra Berger - Tribute to Barbra Streisand in Rijswijkse Schouwburg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Petra Berger - Tribute to Barbra Streisand in Rijswijkse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
11 JUN
PETRA BERGER - TRIBUTE TO BARBRA STREISAND 00:00 uur Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
2020
Hoofdprogramma Petra Berger

EXTRA INFORMATIE

Om het repertoire van Barbra Streisand te vertolken heb je een topzangeres als Petra Berger nodig. Petra staat bekend om haar vocale veelzijdigheid en kwaliteit en weet daarmee al jaren een grote schare fans aan zich te binden. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een mooie hommage zijn aanwezig.

Ondersteund door indrukwekkende videobeelden van Streisand (afhankelijk van de grootte van de zaal), vertelt Petra het boeiende levensverhaal van deze levende legende. Samen met haar band zingt ze klassiekers als The Way We Were en Evergreen, pophits als Woman In Love en Guilty en nummers uit de films en musicals met Streisand.

Met Tribute to Barbra Streisand keert Petra terug naar de oorsprong van de door Streisand aangewakkerde kinderdroom om zangeres te worden.

Beleef een unieke avond Streisand met Petra Berger en band.