concert: The Bentleys - To Liverpool And Back in Schouwburg de Lawei op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Bentleys - To Liverpool And Back in Schouwburg de Lawei) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
THE BENTLEYS - TO LIVERPOOL AND BACK 00:00 uur Schouwburg de Lawei, Drachten
2020
Hoofdprogramma The Bentleys

EXTRA INFORMATIE

De vijf energieke muzikanten van The Bentleys nemen je mee op de spannende reis die de rock-‘n-roll maakte van de VS naar Engeland en terug. Vol passie en overtuiging creëren ze de sound, sfeer en swing van de fifties en sixties. Ze zingen en spelen rhythm-and-blues van Ray Charles, rock-‘n-roll van Elvis, beatmuziek van The Beatles, rock van The Rolling Stones, maar ook de Amerikaanse antwoorden daarop, zoals The Monkees en Creedence Clearwater Revival. Ondersteund door sappige verhalen en vrolijke entr’actes brengen zij een ode aan deze muziek; de soundtrack van een opkomende jeugdcultuur.

Wanneer je ook geboren bent: de muziek uit de fifties en sixties is een feest der herkenning.

Gerelateerde concerten