concert: Gerard Alderliefste - Une Belle Histoire in Theater aan de Schie op VRIJDAG 08 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gerard Alderliefste - Une Belle Histoire in Theater aan de Schie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 MEI
GERARD ALDERLIEFSTE - UNE BELLE HISTOIRE Theater aan de Schie, Schiedam
2020
Hoofdprogramma Gerard Alderliefste

EXTRA INFORMATIE

Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen het theater in, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, te delen.

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. De gelijknamige band verwierf o.a. bekendheid door samenwerkingen met topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Nu speelt hij de chansons ook in een achtmans bezetting! Er is daarmee een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap is ontstaan, dat Franse hits weer een nieuw leven inblaast.

Gerelateerde concerten