concert: The Doors in Mezz

VR.
18 SEP
THE DOORS Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma The Doors
Concert uitverkocht
The Doors in Mezz is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 18 sep
The Doors in Concert
Mezz, Breda
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Beleef de legendarische band The Doors opnieuw met The Doors in Concert! Ga terug naar de glorietijd van The Doors in de 60’s met nummer zoals ‘Light My Fire’, ‘Love her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders on the Storm’.

The Doors in Concert brengt een authentieke hommage aan de psychedelische rockband. Niet alleen heeft de zanger de looks en stem van Jim Morrison, maar de rest van de band evenaart het talent en de finesse van The Doors. De energieke en onvoorspelbare live shows worden gerecreëerd met de exacte instrumenten, versterkers en microfoons van de originele band. Ze halen inspiratie uit de live-cd’s van de band omdat het geluid van de band vaak veel interessanter en puurder was dan dat van de studio-uitvoeringen. Dus wil jij terug in de tijd omdat je nooit de kans hebt gekregen om The Doors te zien, dan is The Doors in Concert een must!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Doors in Mezz plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws