concert: Wouter Hamel - Wouter Hamel’s Nightclub in Podium Hoge Woerd op VRIJDAG 01 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wouter Hamel - Wouter Hamel’s Nightclub in Podium Hoge Woerd) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 MEI
WOUTER HAMEL - WOUTER HAMEL’S NIGHTCLUB 20:30 uur Podium Hoge Woerd, De Meern
2020
Hoofdprogramma Wouter Hamel

EXTRA INFORMATIE

Wouter Hamel’s Nightclub is een theaterprogramma waarin het publiek zich in een opwindende nachtclub uit het midden van de vorige eeuw waant, maar met een moderne twist. Hamel en zijn band halen hun inspiratie uit de jazzy pop uit de jaren ‘30 tot ‘50, strooien daar muzikaal een jaren ’70 saus overheen en brengen het met impulsen uit velerlei andere stromingen zelfverzekerd de 21ste eeuw in. Wouter Hamel’s Nightclub is een programma waar de speelsheid én kunde van afdruipt. Een speels, virtuoos en meeslepend muziekspektakel, zoals alleen Wouter Hamel dat kan brengen.

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 10/04 - Theater aan het Vrijthof Foto Wouter Hamel te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws