concert: Frank Boeijen - Theatertournee 2020 in Theater de Kom op VRIJDAG 20 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Frank Boeijen - Theatertournee 2020 in Theater de Kom) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 MRT
FRANK BOEIJEN - THEATERTOURNEE 2020 20:15 uur Theater de Kom, Nieuwegein
2020
Hoofdprogramma Frank Boeijen

EXTRA INFORMATIE

Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.
Naast nieuwe composities brengt hij in het theater ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart. Maar deze oudere nummers worden steevast van nieuwe muzikale invalshoeken of arrangementen voorzien, zodat ze passen bij de recente songs.

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Verstilde ballades, grootse popsongs, emotionele chansons – dat is Boeijen anno 2020 op de bühne.

Foto's van Frank Boeijen

Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen 11-03 Stadsgehoorzaal Kampen Foto Frank Boeijen te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Frank Boeijen te Retropop 2013 Foto Frank Boeijen te Retropop 2013 Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 15/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 47 foto's van Frank Boeijen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws