concert: De Règâhs - De Règâhs Top-20 (seizoen 12) in Vleugel F op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • de Règâhs
    Parkpop 2017
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Règâhs - De Règâhs Top-20 (seizoen 12) in Vleugel F) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
DE RÈGÂHS - DE RÈGÂHS TOP-20 (SEIZOEN 12) Vleugel F, Leuven
2020
Hoofdprogramma de Règâhs

EXTRA INFORMATIE

Regelmatig komt uit het publiek een verzoekje voor een bepaald nummer. Ook de Règâhs moeten na inmiddels 8 volledige cd’s, lastige keuzes maken.

Met deze ‘De Règâhs TOP 20’ worden de verzoekjes zoveel mogelijk meegenomen bij de samenstelling van de set-lijsten. Maar uiteindelijk bepaalt de groep zelf welke pareltjes veel te lang verborgen zijn gebleven en weer nieuwe glans moeten krijgen. Zeker nu de band versterkt is met meester-gipsygitarist Roy de Rijke! Dit alles geeft ongekende mogelijkheden en die muzikale ruimte gaan de heren zeker benutten!

Foto's van de Règâhs

Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van de Règâhs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws