concert: John Williams presenteert R & B Oldskool hits - R&B Oldskool hits # 2 in Theater Het Kruispunt (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (John Williams presenteert R & B Oldskool hits - R&B Oldskool hits # 2 in Theater Het Kruispunt) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
JOHN WILLIAMS PRESENTEERT R & B OLDSKOOL HITS - R&B OLDSKOOL HITS # 2 20:15 uur Theater Het Kruispunt, Barendrecht
2020
Hoofdprogramma John Williams

EXTRA INFORMATIE

Na het grote succes van het eerste seizoen kon een vervolg niet uitblijven.
We gaan verder met R&B Old Skool Hits PART TWO. De trein dendert door.
Met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes, nieuwe herinneringen, maar met dezelfde vertrouwde live band en vocalisten maken we er weer een Old Skool feestje van.

Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis in alle oldskool R & B hits van toen.
Salt n Pepa, Jodeci, Boyz II men, En Voque, SWV, Blackstreet, ze komen allemaal aan bod op het leukste feestje in het theater.
Voor één avond waan je je weer in The Challenge, Imperium, Locomotion, Bluetiek-In of een andere club waar je de mooiste herinneringen aan hebt.
De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.