concert: Giant Rooks in Doornroosje (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Giant Rooks in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
29 APR
GIANT ROOKS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Giant Rooks
Concert uitverkocht
Giant Rooks in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 29 apr
Giant Rooks (verplaatst)
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Giant Rooks is een indiepop band uit Hamm, Duitsland. De muziek van deze vijf jonge twintigers klinkt even tijdloos als fris, met invloeden uit alternatieve pop, een snufje elektronica en folk en catchy vocalen.

Met slechts drie EP’s en een debuutalbum onderweg is de band al behoorlijk populair; in thuisland Duitsland traden ze op met bands als The Temper Trap en Mighty Oaks en braken ze begin dit jaar definitief door met hun nieuwste EP ‘Wild Stare’. De single met dezelfde naam schopte het met ruim 30 miljoens streams tot een regelrechte streaminghit. Aanrader voor fans van artiesten als Alt-J, The Boxer Rebellion of Bombay Bicycle Club.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals