concert: The Billy Joel Experience in Theater Idea (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Billy Joel Experience in Theater Idea) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
THE BILLY JOEL EXPERIENCE 20:00 uur Theater Idea, Soest
2020

EXTRA INFORMATIE

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum, van klassieke meezingers als “The Pianoman” tot swingende rockers “My life” en “Only the good die young” en prachtige ballads als “Honesty”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.
Zanger en pianist Alexander Broussard en de vijfkoppige live band 003 vonden het tijd voor een welverdiende ode.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer met een indrukwekkend cv (Najib Amhali’s PlusSupportAct, Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, e.a.). Met zijn band “003” bracht hij een vijftal singles en een live album uit, tot gemeenschappelijk werd besloten het Billy Joel repertoire onderhanden te nemen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!