concert: Jamie Cullum in TivoliVredenburg op WOENSDAG 06 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jamie Cullum
    Parkpop 2011
    © Maaike van Grol
  • Jamie Cullum
    Jamie Cullum - 7/6 - HMH
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jamie Cullum in TivoliVredenburg) verplaatst naar maandag 16 november 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
06 MEI
JAMIE CULLUM Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Jamie Cullum

EXTRA INFORMATIE

De tijd dat Jamie Cullum vier keer per week in een Londense pizzatent speelde, ligt ver achter hem. De Engelse zanger/pianist die vloeiend pop met jazz combineert, heeft sinds zijn doorbraak met het album Twentysomething (2003) miljoenen platen verkocht en op alle grote jazzfestivals gestaan. Ondanks de roem en bijbehorende rijkdom is zijn liefde voor muziek onverminderd groot gebleven – dat zie je op het podium, waar Cullum vanwege puur speelplezier soms bijna van het podium af stuitert, en dat hoor je op zijn verrassend sterke nieuwe (achtste) album Taller (2019). Dit is geen kleine jongen!

Foto's van Jamie Cullum

Foto Jamie Cullum te Jamie Cullum - 11/11 - Vredenburg Foto Jamie Cullum te Jamie Cullum - 7/6 - HMH Foto Jamie Cullum te Jamie Cullum - 7/6 - HMH Foto Jamie Cullum te North Sea Jazz - dag 2 Foto Jamie Cullum te Parkpop 2011 Foto Jamie Cullum te Jamie Cullum - 7/6 - HMH
 
Bekijk alle 49 foto's van Jamie Cullum

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws