concert: Jack Broadbent in Paard op MAANDAG 18 NOVEMBER 2019

  • Jack Broadbent
    Zwarte Cross 2015 - Zondag
    © René Obdeijn
MA.
18 NOV
JACK BROADBENT Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
Hoofdprogramma Jack Broadbent

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 18 november 2019.
Dat is 1592 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jack Broadbent in Paard
DEZE Jack Broadbent TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 18 nov
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Jack Broadbent wordt de ‘King of Slide Guitar’ genoemd, en Bootsy Collins himself typeerde hem al als ‘The real thang’. Jack scheurt over zijn gitaar alsof hij er mee in zijn handen geboren is. Met John Lee Hooker, Peter Green en Robert Johnson als grote voorbeelden leerde hij zijn instrument tot in de puntjes te beheersen; finger picking, rauwe bluessolo’s en natuurlijk zijn indrukwekkende trademark slide-spel. De echte bluesliefhebbers die wel van het flinke gitaarwerk houdt, weet waar hij moet zijn op 18 november!

Jack Broadbent is ontegenzeggelijk lekker bezig. Hij vergaarde YouTube faam met videos waarin hij op straat staat te ‘busken’ en omstanderd nauwelijks kunnen omvatten wat voor talent er voor hun neus staan. Sindsdien verzorgde hij het voorprogramma voor artiesten als Lynyrd Skynyrd, Johnny Hallyday en Robben Ford, en tourde hij internationaal in onder andere Nieuw Zeeland, Japan, de VS en Canada.

Foto's van Jack Broadbent

Foto Jack Broadbent te Peter Frampton - 13/11 - Philharmonie Haarlem Foto Jack Broadbent te Ribs & Blues 2017 Foto Jack Broadbent te Ribs & Blues 2017 Foto Jack Broadbent te Ribs & Blues 2017 Foto Jack Broadbent te Peter Frampton - 13/11 - Philharmonie Haarlem Foto Jack Broadbent te Zwarte Cross 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 10 foto's van Jack Broadbent

Leden die hier naar toe zijn geweest