concert:Jack Broadbent in Paard

  • Jack Broadbent
    Zwarte Cross 2015 - Zondag
    © René Obdeijn
MA.
18 NOV
JACK BROADBENT Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Jack Broadbent
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Jack Broadbent in Paard
Tickets Jack Broadbent:
ma 18 nov
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Jack Broadbent wordt de ‘King of Slide Guitar’ genoemd, en Bootsy Collins himself typeerde hem al als ‘The real thang’. Jack scheurt over zijn gitaar alsof hij er mee in zijn handen geboren is. Met John Lee Hooker, Peter Green en Robert Johnson als grote voorbeelden leerde hij zijn instrument tot in de puntjes te beheersen; finger picking, rauwe bluessolo’s en natuurlijk zijn indrukwekkende trademark slide-spel. De echte bluesliefhebbers die wel van het flinke gitaarwerk houdt, weet waar hij moet zijn op 18 november!

Jack Broadbent is ontegenzeggelijk lekker bezig. Hij vergaarde YouTube faam met videos waarin hij op straat staat te ‘busken’ en omstanderd nauwelijks kunnen omvatten wat voor talent er voor hun neus staan. Sindsdien verzorgde hij het voorprogramma voor artiesten als Lynyrd Skynyrd, Johnny Hallyday en Robben Ford, en tourde hij internationaal in onder andere Nieuw Zeeland, Japan, de VS en Canada.

FOTO'S VAN Jack Broadbent

Foto Jack Broadbent te Ribs & Blues 2017 Foto Jack Broadbent te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Jack Broadbent te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Jack Broadbent te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Jack Broadbent te Ribs & Blues 2017 Foto Jack Broadbent te Ribs & Blues 2017
 
Bekijk alle 6 foto's van Jack Broadbent

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST