concert: Erasmus Trio in Kapel Bovendonk op ZONDAG 15 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Erasmus Trio in Kapel Bovendonk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
15 MRT
ERASMUS TRIO 15:00 uur Kapel Bovendonk, Hoeven
2020
Hoofdprogramma Erasmus Trio
Toegang € 32,50 inclusief consumptie na afloop
Kinderen t/m 18 jaar gratis onder begeleiding van een betalende volwassene.

EXTRA INFORMATIE

Kapelconcert Erasmus Trio – zo 15 mrt om 15:00 uur
Een strakke drie-eenheid met een indrukwekkend gevoel voor melodie en nuance. Het Erasmus Trio, pianist Thomas Herrmann, violiste Vera Laporeva en celliste Xiaojia Xu (SjawDja Sju) geniet internationale bekendheid. Het publiek en de pers zijn unaniem lovend over dit bijzondere ensemble.

Kenmerkend voor het trio zijn een warme, ronde klank, een energieke speelstijl en een breed repertoire. De leden van het ensemble zijn zeer geïnteresseerd in hedendaagse muziek. Naast bekende werken uit de klassiek-romantische periode heeft het ensemble verscheidene speciaal voor het Erasmus Trio geschreven composities op het repertoire staan.

Programma
Werk van L. Boccherini, A. Dvorak en A. Piazzolla