concert: Het Tsjechische Zemlinsky Quartet in Kapel Bovendonk op DONDERDAG 23 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Het Tsjechische Zemlinsky Quartet in Kapel Bovendonk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
23 APR
HET TSJECHISCHE ZEMLINSKY QUARTET 20:15 uur Kapel Bovendonk, Hoeven
2020
Toegang € 32,50 inclusief consumptie na afloop
Kinderen tot 18 jaar gratis onder begeleiding van een betalende volwassene.

EXTRA INFORMATIE

Het Tsjechische Zemlinsky Quartet – do 23 april 2020 20:15 uur
Het Tsjechische Zemlinsky Quartet behoort tot de beste strijkkwartetten ter wereld. Het werd opgericht in 1994 en heeft sindsdien ruim 1250 concerten wereldwijd gegeven. Als ‘poulain’ van één van ’s werelds bekendste kwartetten, het Pražák Quartet, verheft Zemlinsky Quartet het kwartetspel tot een ware muzische symbiose. Dat vertaalt zich in uitmuntende concerten, keer op keer.

Het Zemlinsky Kwartet vormde zich aan het Praags conservatorium en veroverde vandaaruit de internationale muziekpodia. ‘Een perfecte mengeling van vier stemmen die zingen, ademen en fraseren als één,’ schreef The Strad.

Programma Zemlinsky Quartet celebration Benelux tour 2020

Schubert Quartetsatz

Sjostakovitsj Adagio and Polka

Borodin quartet nr. 1