concert: JC Stewart in Tolhuistuin op VRIJDAG 15 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • JC Stewart
    JC Stewart - 02/06 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • JC Stewart
    JC Stewart - 02/06 - Melkweg
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (JC Stewart in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 MEI
JC STEWART Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma JC Stewart

EXTRA INFORMATIE

In zijn Instagram-bio prijken alleen de woorden ‘professional sad boy’, maar JC Stewart is vooral een snel opkomende singer-songwriter om heel goed in de gaten te houden. Zijn liedjes zijn intiem in de basis maar worden in de studio uitgebouwd tot echte pop-anthems. Zo ook een van zijn meest recente releases ‘Have You Had Enough Wine?’. De 22-jarige artiest uit Ierland speelt gitaar vanaf zijn twaalfde en begon binnen een jaar met het schrijven van zijn eigen nummers. Hij werd ontdekt door producer Tre Sheppard en zo begon een samenwerking die zelfs doorging tijdens de schoolpauzes. Zijn carrière kreeg een vliegende start en ondertussen is JC Stewart al geboekt als support voor LAUV, Vance Joy en tourt hij met James Bay.

Foto's van JC Stewart

Foto JC Stewart te JC Stewart - 02/06 - Melkweg Foto JC Stewart te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto JC Stewart te JC Stewart - 02/06 - Melkweg Foto JC Stewart te Barn on the Farm 2019 - Zondag Foto JC Stewart te JC Stewart - 02/06 - Melkweg Foto JC Stewart te JC Stewart - 02/06 - Melkweg
 
Bekijk alle 18 foto's van JC Stewart