concert: Tabitha in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tabitha
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
  • Tabitha
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tabitha in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
TABITHA Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Tabitha
Concert uitverkocht
Tabitha in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 29 mei
Tabitha
Paradiso, Amsterdam
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Tabitha is de meest beluisterde Nederlandse zangeres van het moment. Ze bestormde de hitlijsten met de nummer één-hit ‘Hij Is Van Mij’. Niet lang daarna bracht ze het succesalbum ‘HIT-SIG’ uit, waarop ze de unieke cross-over sound laat horen tussen urban- en popmuziek. Ook haar laatste singles ‘Moment’ en ‘Het Spijt Me Niet’ zijn regelrechte hits en vanzelfsprekend verkoopt ze alle zalen uit.
In 2019 verkocht Tabitha razendsnel de kleine én grote zaal van Paradiso uit en ook haar najaarstour was binnen enkele weken volledig uitverkocht. Reden genoeg dus om terug te keren naar Paradiso in 2020.

Foto's van Tabitha

Foto Tabitha te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Tabitha te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 20 foto's van Tabitha

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws