concert: Rilan & The Bombardiers in Merleyn

  • Rilan & The Bombardiers
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
ZO.
16 FEB
RILAN & THE BOMBARDIERS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
HOOFDPROGRAMMA Rilan & The Bombardiers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Rilan & The Bombardiers in Merleyn
Tickets Rilan & The Bombardiers:
zo 16 feb
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Rilan & The Bombardiers zijn terug in Nederland! Na een jaar lang in het buitenland gespeeld te hebben zijn Rilan & The Bombardiers nu dan echt weer terug voor een Nederlandse Clubtour.

“Zo met z’n allen op tour door het buitenland heeft focus gebracht binnen de groep en dat voel je op het podium”. Het is niet voor het eerst dat de groep internationale banden heeft opgedaan. Je kan hun muziek oa. kennen van Netflix Shooter, HULU Shuteye, FOX Rosewood series of andere speelfilms. De titel van de tour ontleent zich aan de dingen die de mannen tot nu toe hebben meegemaakt. Rilan is nog steeds de aanstekelijke frontman met zijn soulvolle stem en ijzersterke popsongs. Hij maakt nieuwe muziek met persoonlijke verhalen. Met daarnaast een ijzersterke show waar je onmogelijk stil kan blijven staan. Dit beloofd het een muzikaal feestje te worden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Rilan & The Bombardiers

Foto Rilan & The Bombardiers te Popronde Leiden 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Rilan & The Bombardiers te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Rilan & The Bombardiers te Huntenpop 2018 Foto Rilan & The Bombardiers te Popronde Leiden 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Vintage Trouble - 24/1 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 18 foto's van Rilan & The Bombardiers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS