concert: Rilan & The Bombardiers in Simplon

  • Rilan & The Bombardiers
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
VR.
07 FEB
RILAN & THE BOMBARDIERS Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2020
HOOFDPROGRAMMA Rilan & The Bombardiers
TOEGANG €14,50

EXTRA INFORMATIE

Na een jaar lang in het buitenland gespeeld te hebben, zijn Rilan & The Bombardiers nu dan echt weer terug voor een Nederlandse clubtour. Gekenmerkt door de eclectische stijl van pop, funk, rap, rhythm-and-blues, in combinatie met de charismatische frontman Rilan, levert deze band altijd een energieke liveshow. We verwelkomen Rilan & The Bombardiers dan maar ook al te graag terug in Simplon!

Het is niet voor het eerst dat de groep internationale banden heeft opgedaan. Je kunt de single ‘Walking On Fire’ kennen van o.a. de Netflix serie Shooter, Shuteye en Rosewood. Niet de minste dus! Na de release van het debuutalbum ‘Afro Dite’ (2018) is er afgelopen zomer de nieuwe single ‘Dance Away’ verschenen. Zoals de titel doet vermoeden is stilstaan op deze nieuwe muziek echt onmogelijk, dat gaat bij het optreden niet veel anders zijn!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Rilan & The Bombardiers

Foto Rilan & The Bombardiers te Popronde Leiden 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Vintage Trouble - 24/1 - TivoliVredenburg Foto Rilan & The Bombardiers te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Rilan & The Bombardiers te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Rilan & The Bombardiers te Koningspop 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
 
Bekijk alle 18 foto's van Rilan & The Bombardiers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS