concert: David Keenan in Paradiso op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Keenan in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
DAVID KEENAN Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma David Keenan
Concert uitverkocht
David Keenan in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 21 mrt
David Keenan
Paradiso, Amsterdam
€ 10,50

EXTRA INFORMATIE

David Keenan uit Ierland is een jonge singer-songwriter met een oude ziel. Zijn prachtige songs worden door kenners regelmatig vergeleken met veteranen uit het genre als Nick Drake en Tim Buckley. Keenan werd kort geleden ontdekt via YouTube, maar mag inmiddels al grootheden als Gary Lightbody van Snow Patrol en Glen Hansard tot zijn grootste fans rekenen. Ook is hij momenteel op tour in Europa met Hozier, waarmee hij in september AFAS Live aandoet. In 2020 komt hij terug naar Nederland voor een concert in Paradiso.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals