concert:Famke Louise in P3

  • Famke Louise
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Famke Louise
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
25 OKT
FAMKE LOUISE Grote Zaal + Balkon, 20:30 uur P3, Purmerend
2019
HOOFDPROGRAMMA Famke Louise
VOORPROGRAMMA DJVM
Lauwtje
Supergaande
TOEGANGvvk 14,20 (incl fee) / deur 16,50 12+

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 oktober 2019.
Dat is 19 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Famke Louise is één van de meest populaire en meest uitgesproken Nederlandse personalities in showbizz land. Op zestienjarige leeftijd begon ze met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers vergaarde. Op haar 17e startte ze haar modellencarrière en konden haar fans haar bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models in Paris’.

Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière door op spectaculaire manier aan het eind van 2017 de muziekindustrie te enteren. Meer dan 1 miljoen mensen bekeek binnen 24 uur haar videoclip van haar debuutsingle ‘Op me Monnie’. Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans. Famke Louise is populair omdat ze te gekke muziek maakt, een geweldige persoonlijkheid heeft én strijdt voor gelijkwaardigheid tussen mensen en culturen. Een belangrijke boodschap!

FOTO'S VAN Famke Louise, DJVM, Lauwtje, Supergaande

Foto Famke Louise te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Famke Louise te Dauwpop 2019 Foto Famke Louise te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Famke Louise te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Famke Louise te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Famke Louise te Dauwpop 2019
 
Bekijk alle 6 foto's van Famke Louise

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS