concert: Novastar in TivoliVredenburg op VRIJDAG 15 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Novastar in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 MEI
NOVASTAR Hertz, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Novastar
Voorprogramma Geike Arnaert
Concert uitverkocht
Novastar in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 15 mei
Novastar
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 26,20

EXTRA INFORMATIE

De Nederlands-Belgische singer-songwriter Novastar lijkt bezig aan wat de Amerikanen een ‘second wind’ noemen. De melodieuze poprock van Joost Zweegers (zijn echte naam) gaat terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Door de eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en Word’s Out’ zijn instant herkenbaar als Novastar. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots. Novastar neemt deze avond een fantastische support mee. Zangeres Geike Arnaert, bekend van het nummer ‘Zoutelande’.

Foto's van Novastar, Geike Arnaert

Foto Novastar te Novastar - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Novastar te Westerpop 2016 Foto Novastar te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zaterdag Foto Novastar te Westerpop 2016 Foto Novastar te Appelpop 2009 Foto Novastar te Novastar - 19/03 - EKKO
 
Bekijk alle 139 foto's van Novastar

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest