concert: De Hûnekop in Simplon

  • De Hûnekop
    Cityrock Leeuwarden 2016
    © Rene van Koll
  • De Hûnekop
    Cityrock Leeuwarden 2016
    © Rene van Koll
VR.
20 SEP
DE HÛNEKOP Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA De Hûnekop

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 september 2019.
Dat is 125 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets De Hûnekop in Simplon
DEZE De Hûnekop TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 20 sep
Simplon, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Rûchhauwer, Fersûp De Kater, Skyte Yn’e Baas Syn Tiid. Geen idee waar we het over hebben? Na een avondje eerlijke arbeidersrock van De Hûnekop weet je het wel en kun je gegarandeerd indruk maken op je Friese vrienden!

De Hûnekop is al tien jaar een begrip in Friesland. Van dorpsfeesten in de kleinste gehuchten tot op de festivalweides van Welcome to the Village en Dokk’em Open Air: overal waar De Hûnekop speelde werd het een groot feest. Steeds vaker speelt De Hûnekop ook buiten Friesland. De verhalen van de Friese arbeiders staat centraal in hun teksten, maar ook als je het niet verstaat is er genoeg lol te beleven aan hun feestelijke shows vol rock, country, punk en rockabilly muziek.

En laten we eerlijk wezen: als je de Groninger klassieker Hoornse Plas van Rooie Rinus en Pe Daalemmer nieuw leven in weet te blazen, dan ben je zonder meer welkom in het Groningse! “Dat gejammer an mien kop, nee geef mie dan moar De Hûnekop!”

FOTO'S VAN De Hûnekop

Foto De Hûnekop te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Hûnekop te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Hûnekop te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Hûnekop te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Hûnekop te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Hûnekop te Cityrock Leeuwarden 2016
 
Bekijk alle 8 foto's van De Hûnekop