concert: Samantha Fish in 013 op ZATERDAG 14 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Samantha Fish in 013) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
SAMANTHA FISH Next, 19:30 uur 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Samantha Fish

EXTRA INFORMATIE

Sinds de start van haar muzikale carrière in 2009 werd Samantha Fish al snel een gevestigde naam binnen de wereld van de blues. De uit Kansas afkomstige singer-songwriter en gitaarvirtuoos probeert met haar muziek grenzen te doorbreken. In haar eigen woorden: "You should always get outside of the box" en "Challenging yourself is how you grow". En dus hoor je op geweldige albums als ‘Black Wind Howlin’’ (2013), ‘Wild Heart’ (2015) en ‘Belle of the West’ (2017) niet alleen rauwe blues, maar ook soul, rock, country en folk.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe zijn geweest