concert: Handsome Poets in Theater Mozaïek

  • Handsome Poets
    Parkfeest Oosterhout 2013
  • Handsome Poets
    3FM Serious Talent Awards - 10/4 - Melkweg
    © Marieke Waalwijk
WO.
15 APR
HANDSOME POETS 20:00 uur Theater Mozaïek, Zuidlaren
2020
HOOFDPROGRAMMA Handsome Poets
TOEGANG €21,00

EXTRA INFORMATIE

Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden.
Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen, en omdat het kan, soms die van anderen. Na hun succesvolle club tour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan liedjes van andere artiesten.
En mooi meegenomen, de band viert hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers…

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Handsome Poets

Foto Handsome Poets te 3FM Serious Talent: Handsome Poets - 25/3 - Metropool Foto Handsome Poets te Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 Foto Handsome Poets te Appelpop 2011 - dag 1 vrijdag Foto Handsome Poets te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Handsome Poets te Parkpop 2013 Foto Handsome Poets te Gelderpop 2018
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS