concert: Sonata Arctica in 013

DO.
12 DEC
SONATA ARCTICA Jupiler Zaal, 19:00 uur 013, Tilburg
2019
HOOFDPROGRAMMA Sonata Arctica
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Sonata Arctica in 013
Tickets Sonata Arctica:
do 12 dec
013, Tilburg

EXTRA INFORMATIE

Of we een tekstje willen schrijven voor een band die al meer dan 20 jaar aan de absolute top van de symfonische (power) metal staat, een ijzersterk oeuvre van ruim 9 platen heeft en één van de populairste namen in het genre is? In principe is dat niet meer nodig. Als je nu nog niet overtuigd bent van de klasse van deze Finse helden, dan gaat 2019 daar geen verandering in brengen. Iedereen die wel al (lang) mee is: fuck yes! Sonata Arctica komt terug naar 013 na hun uitverkochte show in 2016! Op 6 september komt het nieuwe album ‘Talviyö’ uit. Ruim op tijd om die teksten uit je hoofd te leren en vanavond mee te zingen dus.

Als supports komen de Amerikaanse symfonische metalband Edge Of Paradise en de Finse hardrockende heavy metalband Temple Balls mee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Sonata Arctica

Foto Sonata Arctica te Sonata Arctica - 13/10 - Patronaat Foto Sonata Arctica te Sonata Arctica - 13/10 - Patronaat Foto Sonata Arctica te Sonata Arctica - 18/6 - Effenaar Foto Sonata Arctica te Sonata Arctica - 28/3 - Effenaar Foto Sonata Arctica te Summer Darkness 2005 Foto Sonata Arctica te Sonata Arctica - 01/04 - Effenaar
 
Bekijk alle 59 foto's van Sonata Arctica

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN