concert: The Neighbourhood in 013 ( AFGELAST/VERPLAATST! )

  • The Neighbourhood
    The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg
    © Lin Kesaulija
  • The Neighbourhood
    Lowlands 2014 - dag 3
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
01 MRT
THE NEIGHBOURHOOD Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2020
HOOFDPROGRAMMA The Neighbourhood

EXTRA INFORMATIE

Het Californische The Neighbourhood ontstond in 2011 als vriendengroep. Twee jaar later verscheen hun debuutalbum ‘I Love You’ en ging de band dubbel platina met hitsingle ‘Sweater Weather’. Dit succes leidde tot uitverkochte zalen in de Verenigde Staten, Europa en de rest van de wereld. Uitingen in zwart en wit zijn een centraal thema bij de band. Dat blijkt niet alleen in de muziek en video’s van de band, maar bijvoorbeeld ook in hun albumtitels zoals ‘#000000 & #FFFFFF’, de HEX-kleurcodes voor zwart en wit. De getatoeëerde band staat inmiddels op 3 albums vol slicke pop en rock, en werkte daarbij samen met grote hiphopnamen als Denzel Curry, G-Eazy, French Montana, Ghostface Killah en YG. Na uitverkochte shows in Amsterdam en Utrecht, komen de heren vandaag naar Tilburg voor de enige Nederlandse show van deze tour. Trek je trui maar vast aan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Neighbourhood

Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te Lowlands 2014 - dag 3 Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 14 foto's van The Neighbourhood

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS