concert: Jambinai in Paradiso Noord (Tolhuistuin) ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
01 OKT
JAMBINAI Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2019
HOOFDPROGRAMMA Jambinai

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 01 oktober 2019.
Dat is 15 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Zuid-Koreaanse band Jambinai creëert een inventieve combinatie van postrock, ambient, metal en electro met zo nu en dan noisy jazz-uitbarstingen. Het vijftal maakt voor dit geluid niet alleen gebruik van het welbekende rockinstrumentarium, maar speelt ook op traditionele Koreaanse instrumenten als de haegeum, de piri en de geomungo. In 2014 bracht de band voor het eerst een album uit buiten Korea, gevolgd door een uitgebreide, wereldwijde tour. Tegenwoordig is Jambinai getekend door het gerenommeerde indielabel Bella Union, waar ze in juni 2019 het tweede album ‘Onda’ op uitbrachten. “Clever and thrilling in equal measure”, schreef muziekmagazine Uncut. MOJO noemde het album een triomf, bijgestaan door de woorden: “Countless bands can switch from quiet to loud effectively; few do it with such overwhelming power as Jambinai.”

FOTO'S VAN Jambinai

Foto Jambinai te State-X New Forms 2014 Foto Jambinai te State-X New Forms 2014 Foto Jambinai te State-X New Forms 2014 Foto Jambinai te State-X New Forms 2014 Foto Jambinai te State-X New Forms 2014
 
Bekijk alle 5 foto's van Jambinai

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN