concert: Halte 5 in Mezz op ZONDAG 02 DECEMBER 2007 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Halte 5 in Mezz) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
02 DEC
HALTE 5 16:30 uur Mezz, Breda
2007
Hoofdprogramma Halte 5

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Halte 5 is een Bredase nederpopband die zijn inspiratie haalt uit alle lagen die de muziek rijk is. Ze houden zich niet vast aan één stroming, en dat zorgt ervoor dat hun Nederlandstalige muziek toegankelijk en gevarieerd is. Ze deden inmiddels al vele optredens waaronder een voorprogramma voor Rowwen Hèze.

De band bestaat uit vijf bandleden: zanger Ron de Ruijter, toetsenist Freek Imbens, gitarist Andre Kuijpers, drummer Ferry Nortier en bassist Berrie Koot. Andre Kuijpers heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een goede songwriter voor de band. Het repertoire groeit nog steeds. Stevige rocksongs worden afgewisseld met gevoelige ballads en zelfs opzwepende dansritmes. De band nam inmiddels al een EP op, maakte een live-cd in De Avenue en in mei 2007 nam Halte 5 een single op in de Red D studio in Breda. Deze single is in eigen beheer uitgebracht. Het wachten is nu op de geplande tweede single van de band. www.halte5.nl

Mezz Café / aanvang 16.30 uur / toegang gratis