concert: Noah Guthrie in Simplon op ZATERDAG 14 DECEMBER 2019

  • St. Solaire
    Popronde Leiden 2016
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
14 DEC
NOAH GUTHRIE Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
Hoofdprogramma Noah Guthrie
Voorprogramma St. Solaire

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 december 2019.
Dat is 1592 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Noah Guthrie in Simplon
DEZE Noah Guthrie TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 14 dec
Simplon, Groningen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Je kunt hem kennen als YouTube ster, Glee cast lid, van America’s Got Talent, maar het belangrijkste is dat Noah Guthrie vooral een bluesy singer-songwriter is. Deze Amerikaan is een multitalent en scoorde in 2012 zijn allereerste hit met een blues cover van LMFAO’s ‘Sexy and I Know It’, waarna vele successen volgden.

Noah Guthrie heeft meegedaan aan verschillende Amerikaanse tv-shows en hij speelde Roderick Meeks in de hitserie Glee. De afgelopen jaren heeft hij naast vele covers ook zijn eigen materiaal uitgebracht. Zijn laatste album ‘The Valley’ verscheen in 2017 en is wereldwijd gereleased door SonyRED. Ook heeft hij al als supportact het podium gedeeld met o.a. Ed Sheeran en Selena Gomez. Noah Guthrie gelooft er heilig in dat een nummer alleen moet kunnen staan, hoe simpeler het arrangement, hoe beter. Dit is goed terug te horen in zijn muziek en tijdens zijn shows!

Foto's van St. Solaire

Foto St. Solaire te Once Upon A Time In The West 2016 Foto St. Solaire te Once Upon A Time In The West 2016 Foto St. Solaire te Once Upon A Time In The West 2016 Foto St. Solaire te Popronde Leiden 2016 Foto St. Solaire te Popronde Leiden 2016 Foto St. Solaire te Popronde Leiden 2016
 
Bekijk alle 8 foto's van St. Solaire

Gerelateerd nieuws