concert: Rick de Leeuw in Paard

ZO.
08 DEC
RICK DE LEEUW Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Rick de Leeuw

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 08 december 2019.
Dat is 51 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Rick de Leeuw in Paard
DEZE Rick de Leeuw TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 08 dec
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Rick de Leeuw was in de jaren 90 met de Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Zo baande hij de weg voor opvolgers als Van Dik Hout en Bløf. Met hits als ‘Met Hart En Ziel’ en ‘Een Dag Zo Mooi’ vormde hij de soundtrack voor een hele generatie.

Nu keert de Leeuw terug naar de frontlinie met ‘Zonder Omweg’. Een robuuste, poëtische plaat die, zonder omweg, recht op zijn doel afgaat. Ter ere van deze release en met dampend enthousiasme spelen Rick de Leeuw en zijn band dit jaar een tour vol met hoogtepunten uit zijn rijke repertoire. Van ‘Nu Of Nooit’ tot ‘We Vieren’, het beloofd een mooie mix van oud en nieuw materiaal. Op 8 december staat hij in het Paard en daar kun jij hartstikke bij zijn.

FOTO'S VAN Rick de Leeuw

Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
 
Bekijk alle 6 foto's van Rick de Leeuw

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST