concert:BEAUX / Sured in Cinetol

  DO.
  10 OKT
  BEAUX / SURED 20:00 uur Cinetol, Amsterdam (door: Paradiso )
  2019
  HOOFDPROGRAMMA BEAUX Sured

  CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

  Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 10 oktober 2019.
  Dat is 38 dagen geleden.

  OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
  Tickets BEAUX / Sured in Cinetol
  DEZE BEAUX / Sured TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
  do 10 okt
  Cinetol, Amsterdam
  € 8,50

  EXTRA INFORMATIE

  Sured
  De Utrechtse singer-songwriter Sured debuteerde in 2016 met zijn EP ‘The Blue Flame’. In datzelfde jaar werd hij uitgeroepen tot de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainmentskills en zijn hese stemgeluid. Na twee succesvolle jaren als soloartiest zocht Sured in 2018 een band bij elkaar om zijn debuutalbum ‘21st Century Love’ op te nemen. Met behoud van zijn lichte, zomerse sound spat ook samen met zijn band het genot van de optredens af.

  BEAUX
  De jonge indiepopband BEAUX werd naar eigen zeggen geboren op de Herman Brood Academie in Utrecht. Het vijftal maakt goedgestemde liedjes met zomerse melodieën van synths en gitaren. In 2017 bracht BEAUX de debuut-EP ‘Where This Could Go’ uit met een uitverkochte Cinetol voor de presentatie. In het daaropvolgende jaar behaalden ze een finaleplaats in de Amsterdamse Popprijs, trokken ze volle zalen tijdens de Popronde en tourden ze als support van Kita Minari door heel Nederland.

  FOTO'S VAN BEAUX, Sured

  Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
   
  Bekijk alle 9 foto's van BEAUX

  GERELATEERD NIEUWS