concert:Tangarine in De Groene Zwaan

  • Tangarine
    Motel Mozaique 2013 - dag 2
    © Anja de Bruijn
  • Tangarine
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
ZA.
11 JAN
TANGARINE 20:00 uur De Groene Zwaan, De Rijp
2020
HOOFDPROGRAMMA Tangarine
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Tangarine in De Groene Zwaan
Tickets Tangarine:
za 11 jan
De Groene Zwaan, De Rijp
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Het folkduo Tangarine bestaat uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. In 2013 zijn ze met hun veelgeprezen album 'Seek and Sigh' landelijk doorgebroken. In de slipstream van dit album werden ze de huisband van het tv-programma 'De Wereld Draait Door' en deden ze een uitverkochte clubtour en veel optredens op grote festivals.

Maar inmiddels is er wel het een en ander veranderd in hun levens: de broers staan nog wel samen op het podium, maar ze hebben elk een andere weg ingeslagen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen. Deze ontregelde broederschap klinkt door in het nieuwe album 'Because of You' en in de tours en concerten. Tangarine is niet langer een loepzuivere folkband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Tangarine

Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Heartland Festival 2018
 
Bekijk alle 19 foto's van Tangarine

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS