concert: Jay Som in Bitterzoet op VRIJDAG 03 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jay Som
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Irwan Notosoetarso
  • Jay Som
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jay Som in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
JAY SOM 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Jay Som

EXTRA INFORMATIE

Multi-instrumentalist, producer en indierocker Melina Duterte treedt op onder de naam Jay Som. In 2016 debuteerde ze met een compilatie van fuzzy slaapkameropnames, een jaar daarop bracht ze een mix van lo-fi rock, punk, alt-funk en elektronische folk op haar tweede album ‘Everybody Works’. Op beide werken speelde ze alle instrumenten zelf in, maar daar brengt ze met haar nieuwe album ‘Anak Ko’ verandering in. Voor het eerst heeft ze haar bandleden en vrienden van Vagabon, Chastity Belt en Boy Scout ingevlogen voor de opnames, waardoor het geluid van Jay Som subtiel openbreekt en haar skills als producer volledig tot zijn recht komen. Hierbij heeft ze zich nog net even iets meer laten inspireren door eighties bands als Prefab Sprout, The Cure en Cocteau Twins.

Foto's van Jay Som

Foto Jay Som te Best Kept Secret 2018 - dag 1 Foto Jay Som te Best Kept Secret 2018 - dag 1 Foto Jay Som te Best Kept Secret 2018 - dag 1 Foto Jay Som te Best Kept Secret 2018 - dag 1 Foto Jay Som te Best Kept Secret 2018 - dag 1
 
Bekijk alle 5 foto's van Jay Som